Check out oli klo 12. Meidän ois pitänyt soittaa Mikolle päivän suunnitelmista, mut Juhon kännykkäliittymästä oli loppunut krediitit...

Mentiin sit ruokakaupan kautta etsimään Mikon kämppää, joka oli meidän tietojen mukaan kävelymatkan päässä ja suuntakin tiedettiin suunnilleen. Jonkun aikaa harhailtiin ja arvottiin, mut löydettiin lopulta oikee paikka. Pihassa sit tajuttiin, ettei me päästä taloon sisään, ja vaikka päästäiskin ni ei mitään muistikuvaa mikä kerros se oli... Hengailtiin vaan sitten pihassa, ja toivottiin et jotain tapahtuis. :D No sitte tuli jotain ihmisiä, jotka oli menossa sisään, ja Juho lähti paahtaa niitten perässä taloon sisälle. Ite en kerenny liukuovista, ja jostain syystä Juho ei edes venannu mua. o_O Oottelin sit siinä ulkona, kunnes Mikko tulee ovista ulos sillai "Moi! Missäs Juho on?" ... :D Ristiin olivat siis menneet.

Kun oltiin saatu koko porukka kasaan, lähdettiin katsomaan paikallista nähtävyyttä, järveä. :D


| Kaikki halus ottaa itsestään kuvia Mikon ja Juhon kanssa. :D

Käytiin myös intialaisessa syömässä, ja sit mentiin Mikolle ja tein vähän duunia, kun en huomenna kerkiä. Mennään katteleen Maailmannäyttelyä. :) Matkalla pyörähdettin kuitenkin jossain kivipaikassa, jossa oli kaikkia veistoksia ym. :) Hienoja!

Illalla lähdettiin takaisin Shanghaihin. :)