Tänään meni päivä aikalailla nukkuessa. :)

Mä lähdin jossain vaiheessa käymään ostarilla RT Martissa. Pyörin siellä ja kattelin rauhassa kaikkea. Ostin maisseja, jos vaikka testais ekaa kertaa tota meidän kerroksen keittiöö.

Menin takas kämpille ja sit olin menos keittiöön mut siellä olikin pari usalaista tekemässä. Ne kerto, ettei täällä oo mitään yhteisiä pannuja tms, muutakun pari aika epäilyttävän näköstä kattilaa, ja et kannattaa käydä ostamas omat kun ne ei täällä paljoo mitää maksa.

Siis takas RT Marttiin, Juhokin tuli tällä kertaa mukaan. Ostettiin mm. paistinpannu 50 yuan, kaks veistä iso ja pieni, 12 ja 15 yuan, astianpesuainetta ja tiskiharja (joka ei tosin ollu harja vaan sieni) ja kananmunia maissien kaveriks.

Ihmeteltiin myös sähkösiä, keraamisia keitinlevyjä (hipaisukytkimillä jne.) jotka oli ihan sikahalpoja, 169 yuan tais olla halvin. Sit oli myös induktiomalleja mut niillä oli sit hintaaki enempi. Osa oli sellasia et ne oli koristeltu jollain kukilla jne. Vähänkö söpöä. :>

Meinattiin myös ostaa 118 yuanilla 1.2 kaiuttimet tietokoneeseen, mut se mikä oltais haluttu oli kai joku viimenen mallikappale ni se ei sit halunnu sitä myydä. o_O

Operaatio Ruoanvalmistus

En oo koskaa käyttäny kaasuliettä, niin vähän kyllä yllätti miten kuumaks se lämmittää ja nopeesti. :D Maissit alko jotenki poksahtelee sillai poppareiks parista kohtaa. =D Apua.

Seuraavana kananmunien paisto. "Kaikki okei ja hyvältä näyttää, kohta valmista..." Yhtäkkii koko setti alkaa paisuu yhestä reunasta ja hirvee poksahdus. Tai räjähdys ehkä paremminki. Tosi kiva. : D "Joo eiköhän nyt oo valmista..."

Lopputulos: TODELLA kuivia maisseja, vaikka näyttiki ihan täydellisesti paistetuilta. Mitä mä tein väärin kertokaas? :D Kananmunat sen sijaan oli täydellisiä. Herkkua. <3