Juhon mittari näyttää liikaa

Aamulla Juho oli tosi huonona, ja kuumemittari näytti melkein 40 astetta. Päätettiin sitten et lähdetään käymään lääkärissä.

Kävin alhaalla pyytämässä, josko ne vois soittaa taksin tohon oville, niin ei tarvis kävellä tonne ulos kampusalueelta pyydystelemään sellasta.

Juho näytti ihan zombilta, iho ihan lakanan valkonen ja silmät veresti, hyvä ku sai takin puettua päälle. Ei se oikee jaksanu kävelläkään. :s

Terveyskeskukseen

Taksi vei meidät oikeeseen paikkaan, tosin jouduttiin rakennuksen blingbling -aulassa epäilemään, veikö sittenkään. Paikka ei nimittäin näyttänyt yhtään miltään terveyskeskukselta; seinät ja lattiat graniittia, seinän kokoset ikkunat ulos, peiliä koristeena siellä täällä, kaiteet yms. oli kullanvärisiä jne.

Yritettiin kysellä joltain tyypiltä siinä aulassa et tietääkö se missä on terveyskeskus. Ei se puhunu englantia (ylläri) mut vei meidät semmosen taulun luo missä oli kaikki sen rakennuksen firmat listattuna. Bongattiin sieltä sit se Global Health Care Center ja sit se mies vasta tajus mitä oltiin vailla. Se ohjas meidät hissiin ja sillä kolmanteen kerrokseen.

Sit päästiin sinne itse terveyskeskuspaikkaan (joka näyttikin jo terveyskeskukselta, mukavalta sellaselta) ja selitin tilanteen näille englanniks sillä aikaa ku Juho keräili itseään odotustilan sohvalla. Sit piti täyttää kaikenmaailman lippulappuja, ja joku kävi mittailemas Juholta kuumetta. Meinas olla jotain ongelmaa vakuutusjutun kanssa, kun niillä oli jostain vakuutusyhtiöstä saatu lista, missä meidän nimien olis pitänyt olla jne. Yritin selittää et se ei tosiaan oo sama vakuutusyhtiö, ku meillä ja näytin sitä Juhon korttia niille. Asia sit selvis, ku ne soitti sinne meidän yhtiöön ja teki jonkun varmistusjutun. Emmä oikeen tajunnu mikä se häsläys oli mut loppu hyvin, kaikki hyvin. Onneks ne kuitenkin puhu hyvää englantia siellä.

Ei tarvinu onneks ihan hirveen kauaa odotella ku Juho pääsi tutkittavaks.

Diagnoosi

Diagnoosi oli jonkunlainen influenssa, ja lääkäri määräs sitten säkillisen jotain lääkkeitä, lähinnä särkyyn. Varsinaisesti influenssaan ei kai oo mitää lääkkeitä, vaan se pitää vaan sairastaa. Paraneminen vie kuulemman about viikon.

Nainen ohjas meidät johonki huoneeseen missä voidaan lepäillä niin kauan ku tarvii, ja ne ottaa varmuuden vuoks vielä verikokeet. Juho sai heti neljä tablettia jotain lääkitystä, et kuume laskis ja olo helpottuis. Ei oltu syöty mitään koko aamuna, niin lähdin etsimään safkaa jostain läheltä.

Ainoo paikka minkä löysin oli mäkkäri. Mut kai sekin mahaa täyttää. Juho ei vaan oikee pystyny syömään, ja sillä oli vieläkin tosi paljon kuumetta. :/ Hoitaja kävi ottamas verikokeet Juholta, itse tosin menin suosiolla odottamaan ulkopuolelle. :x Sanoivat et tulokset tulee vartissa. Nopeeta toimintaa. Torkuttiin siinä ja alko se Juhon kuumekin sitten lopulta tulla alaspäin. Lääkäri tuli kertomaan ne verikokeiden tulokset, en muista mikä niis oli mut se sano et olis hyvä tulla vielä vähän terveempänä tarkistuttaa, et ne arvot on palautunu iha normaaleiks.

Kotiin parantelemaan

Lähdettiin sit joskus iltapäivällä sieltä taksilla takas kämpille, ja kävin kaupassa hakemassa jotain syötävää.

Illalla alko itseänikin paleltaa siihen malliin et nyt nousee kyllä kuume. Kiva. ;<