Nukuttiin aamulla pommiin, herättiin 10 ja lähdettiin säntäilemään kiinantunneille. Törmättiin Hageniin ja Danieliin (saksalaisia) käytävässä, ja ne sano et kiinantunnit oli loppunu jo. Aijaa. o_O

Noo, meillä oli kamerat siinä hollilla, joten päätettiin lähtee kävelemään lähiseudulle ja testailee kameroita. :) Käytiin korealaisessa aamupalalla, jonka jälkeen poikettiin jossain krääsäkaupassa (joita en muuten voi vastustaa).

Ihmeteltiin mm. värillisiä piilolinssejä, jotka on ns. "superkokoisia", eli ne saa iiriksen näyttämään isommalta ja se ilmeisesti sitten näyttää jotenkin söpöltä. Myöhemmin kuulin, et ne on jopa aika yleisiä Kiinassa. Myyjätytöllä oli semmoset silmissä, vieläpä siniset ja mun mielestä ne näytti lähinnä kummallisilta. :D Tavallaan ihan söpöt kuitenkin.

Kierreltiin myös ostarilla ja käytiin Paris Baguettessa vetämässä jotkut jälkkärit. :D Nami.


Sit lähdettiin katselemaan paikkoja ja kierreltiin vaikka missä kaduilla ja kujilla ja toreilla ym. Ilmeisesti jotain paikallisten asuinaluetta. :)


| Kenkienkorjaajamummeli.

Yhdellä torilla myytiin kaikenmaailman puoleläviä kaloja, sammakoita ja kilpikonnia, joilta oli irrotettu kilpi! :E Karun näkösiä lätkyjä. Haju oli aika hirvee. :E Tykkään enempi noista hedelmätoreista...


| Iltapäiväruuhka.

Täytyy sanoa, että oon kyllä tosi tyytyväinen tähän uuteen kameraan ja objektiiviin. Ajattelin tossa, että oikeestaan  hyvää tuuria et ostin eka viallisen linssin, kun sain sen vaihdettua tähän vakaajalliseen. :)

Iltapäivää vietettiin pihassa hengaillen joidenkin jenkkien kanssa. Olivat ostaneet vesipyssyn, 20 RMB. :D


| Joku-kenen-nimee-en-tiedä tähtäämässä Danielia (USA) supersoukkerilla!


| Patrick (USA) ja minä.

Ja joku oli taas hommannut ihan järjettömän kokosen nallen... :D Tottakai mun piti päästä kuvaan sen kanssa! Jos nyt käsitin oikein ni tää kaveri oli maksanut tosta nallesta 150 RMB... :D

Kiinalaiset maistaa salmiakkia ja suklaata!

Illalla kekkeröitiin tavalliseen tapaan asuntolan pihalla.

Nää kiinalaiset, keihin tutustuttiin sillon piknikillä viimelauantaina, oli kans täällä. Ihan loistavia tyyppejä! :) Genien ja Gigin kanssa juteltiin hirveesti koko ilta, ja jossain vaiheessa tuli sit puhetta ruoasta, kun Genie tykkää kokkailla jne. Sit se sano et se tykkää suklaasta hirveesti, johon oli pakko sanoa et täkäläinen suklaa on ihan pahaa. :D Kysyin että haluuko ne maistaa suomalaista suklaata, ja hain siis meidän "lahjavarastosta" (jota kuolaan aina) Fazerin sinisen ja askin salmiakkia.

Suklaa sai tämmöset kommentit: "tosi erilaista, pehmeetä ja suklaisempaa, paikallinen suklaa on pelkkää sokeria. Tosi hyvää!" Seuraavaks maistatettin Super Salmiakki -pastillit. Varoteltiin, et se on todennäkösesti joko ihan hirveetä tai sit tosi hyvää. Sit ku ne maisto, niin ne vaan nauro ja oli ihan ihmeissään et mitä tää oikeen on. "Maistuu ihan joltain lääkkeeltä mut silti tosi hyvää!" :D Annettiin salmiakkia myös afrikkalaisille tyypeille, ja ne ilmeet oli kyl niin näkemisen arvosia! Naamat iha mutrussa ja varottelivat ihan tosissaan seuraavaa maistajaa et "ei älä, sä et halua maistaa sitä, ihan kamalaa!" :D Hahaha..

Lähettiin sit yöllä vielä baariin, Paramounttin (taas). Tytöt sai Open barin puoleen hintaan. :)