Heräsin tosi aikasin ja vielä suht pirteenä. Kummallista. Kävin suihkussa, siivoilin (myös kummallista) ja kuuntelin musaa. Juho vaan nukku, sekin on tosiaan vähän kipee.

Sit ku Juho heräs niin lähettiin Pasin, Juhan ja Samulin kanssa Saizeriyaan, eli sinne meidän vakkari-italialaiseen ostarille, syömään. Otettiin Juhon kans ankkasalaattia ja salamipannupizza puoliks. Ankkasalaatti oli mun mielestä vähän omituista, mut ihan ok. Pizza oli ihan kökköä, johtuen siitä, että se pohja on semmosta kuohkeeta pullaa, juusto on oudon makusta ja tomaattikastike, joka on kuitenkin koko pizzan perusta juuston lisäks, puuttu kokonaan. Mikä vääryys... Mut nälkä lähti, joka kuitenkin oli pääasia.

Saizeriyasta suunnattiin Juhon kanssa kahdestaan RT-Marttiin. (Tosin ennen sitä poikettiin Burger Kingissä pehmiksellä.) Matkalla katsottiin et yks maisema oli vähän muuttunut: lähellä oleva stadioni oli purettu tai itseasiassa räjäytetty puoliks maantasalle. Ei enää ihmetyttäny mistä ne lojahdukset ja pauke kuuluu asuntolalle asti. :D

Illalla oli kamalan levoton olo ja meinasin kuolla tylsyyteen, kun mun nettikin oli taas vaihteeks sanonu sopimuksen irti. Hyörin sitten vaan ympäri kämppää luurit korvilla poppia kuunnellen. Kaipa tämmönen levottomuus vaan tarkottaa et ois parantumaan päin. Pojat yritti kovasti houkutella meitä lähtee viihteelle, mut ei lähdetty, kun pakko malttaa parantua, tai sitä on pian taas ens viikonki kipeenä.