Nukuttiin johonki iltapäivään. o_O Ihan pihalla kaikki. Ilma näytti sentään kuivalta.

| Kampusaluetta

Ruokaostoksilla

Mentiin lähialueelle pyörimään ja etsittiin kauppaa. Löydettiinkin vähän isompi marketti ja ihmeteltiin valikoimaa: mm. mustikan, kiivin ja kurkun makuisia sipsejä, ankan jalkoja ja kieliä... Niin ja Aktiviaa. :D Uskaltauduttiin ostamaan niitä kiivisipsejä. :D

Korealaista ruokaa ja lähiostariin tutustumista

Juho ja Samuli oli aikasemmin sopineet, että mennään kuuden maissa Hannelen (amk:in henkilökuntaa, kv-koordinaattori tms.) kanssa syömään johonkin.

Valittiin korealainen ravintola. Ravintolan alakerrassa oli täyttä joten meidät ohjailtiin rappusia ylös. Yläkerrassa katto oli just ja just pään yläpuolella. :D Tilailtiin sitten ruokaa osoittelemalla listasta jotain, mikä näytti hyvältä tai kuulosti hyvältä, tai mitä Hannele suositteli. Täällä on tapana tilata monta ruokalajia ja sitten kaikki syö kaikkea. Valittiin ruuaksi ankkaa, "dumblingeja" eli esim. lihalla tai kasviksilla täytettyjä taikinanyyttejä, riisinuudeleita (läpinäkyviä :D) ja jotain kakkusia tms, jotka maistu ihan paistetulla porkkanalaatikolle. Ja riisiä tietty. Ruokajuomana juodaan kuulemman yleensä kuumaa vettä o_O tai teetä. Otettiin kuitenkin kokista ja olutta. Ruoka maistui, Hannele kertoi kaikkia juttuja ja vinkkejä missä kannattaa käydä. Ja mä yritin opettaa Juhoo käyttämään puikkoja. :D Koko lystin hinnaks tuli n. 25 yania per naama. Alle 3e siis. Ei paha. ;)

Safkan jälkeen Hannele lähti kotiin, ja me muut suunnattiin kolmistaan kaupungille katteleman paikkoja. Kaikilla oli heti parempi meininki ku oli saanu syötyä kunnolla. :) Pyörittiin hetki kaupoissa ja Juho osti uuden takin. Oli ihan letkeetä ja kelailtiin et ehkä tähän mestaan vois jopa tottua. :)

Illalla käytiin ostamassa vähän juomisia ja tutustuttiin kasaan jenkkejä, kun pitivät kekkereitä tossa keittiötiloissa. Hyviä tyyppejä. :) Ja yks niistä opetti miten toi meidän vedenkeitinvempele toimii. o/