Tänään päivä alko töiden tekemisellä, jonka jälkeen suunnistettiin illan kiinan tunneille.

Kakkuapajilla

Marilla oli tänää synttärit, ja jotkut oli hommannu sille kakun. Syötiin sitä tossa pihalla ennen tunteja. :D Meillä ei ollu oikeen aseita, niin mm. Iina söi kakkua hyvin sujuvasti puikoilla. :D Sain kunnian maistaa kakun päältä mansikanpuolikkaan, ja se oli ihan tajuttoman hyvää. Vois joku päivä uskaltautua ostamaan mansikoita.


| Vasemmalla Maryanne ja Mari the synttärisankari. Oikealla Iina syö kakkua puikoilla.

Kiinan tunneilla kertausta ja elokuva

Kiinan tunneilla oli kertausta, jota oli jo odottanutkin, ja sen jälkee katottiin jotain leffaa. Aihepiiri ja näyttelijät siinä oli kyl kiinalaisia, mut siinä puhuttiin suurimmaks osaks englantia, joten emmä tiedä pitiks siitä olla jotain hyötyä tähän kielen opiskeluun. Mut iha kiva oli kattoo. :)

Kebabwrappejaa

Tuntien jälkeen lähdettiin porukalla iltapalalle. Länsiportilta kebabwrappeja siis! :)  Tällä kertaa otin ihan oman. Vois seuraavalla kerralla jättää sen mausteen pois (se siis kysyy aina et laitetaanko maustetta vai ei), oli meinaan suu aika tulessa sen jälkeen. Mut oli kyl silti tosi hyvää.

Alla kuva paikasta. Toi jätkä siinä vasemmalla, kojun ulkopuolella, on työntekijä.

Nää ei jostain syystä oo turhan tarkkoja rahoistaan: kassa on tossa tiskillä, puoliks kadulla siis, ja vaihtorahatkin saa/pitää ottaa ihan itse. :D

| Paikallista kebabmeininkiä