Tänään oli Juhon synttärit! 23 vuotta tuli täyteen. :)

Lahjontaa

Aamupalaks Juho sai paistettuja kananmunia ja paahtoleipää. Sen jälkeen Juho halus pelata tietokoneella, ja sillä välin kipasin ostarilla hakemas pari juttua: Juholle pienen kermakakun, jossa oli kaikenlaisia hedelmiä päällä, Dove-suklaalevyn ja koripallon. :D

Kutsuttiin myöhemmin muitakin kakulle. Pojat toi Juholle mm. olutta ja salmiakkia. :)

Vähän shoppailua ja ruokaa

Lähdettiin Juhon kanssa käymään vielä ostarilla ennen illan pippaloita. (Suomalaiset oli saaneet lainaan vastapäätä olevan rakennuksen pingponghuoneen bileitä varten.)

Ostettiin Juholle musta kauluspaita ja neule. Itse ostin semmosen jännän lyhythihasen harmaan hupparin. Se oli kyllä aika kallis, mut mun oli kyl melkein pakko ostaa se, kun oon käyny himoitsemassa sitä niin monta kertaa, et ois harmittanu jos se ei joku kerta vaikka ois ollu enää siellä. :D (Kuva tulee tästä myöhemmin!) Ostin myös mustat kiiltävät korkkarit. Oli taas hilpeetä ku yritin kysyy semmosista geelityynyistä, et kummat niistä on paremmat, eikä se myyjätyttö tajunnu yhtää mitä tarkotin. Kerto vaan hintaa koko ajan. Onneks siihen tuli sit joku paikallinen, kielitaitoinen asiakas tulkkaamaan meitä. :D Selvis, et saan ne toiset jutut jokatapauksessa kaupanpäälle...

Käytiin vielä syömässä italialaisessa. Mä söin pizzaa ja Juho otti jonkun jauhelihapihvisetin, mis oli lisukkeena pinaattia, maissia ja paistettu kananmuna. Ei oikeen oltu tyytyväisiä niihin safkoihin, se Juhon kananmuna oli esimerkiks ihan raakaa, ja pihvi oli just semmone hampurilaismössö. Ja mun pizzan pekonit oli semmosia jättikimpaleita. o.O Mut nälkä lähti ja se oli tarkotuski.

Bileet pingpong -huoneella

Kun tultiin takas asuntoloille, mentiin melkei suoraan pingponghuoneelle, jossa olikin jo ihan hyvä meininki päällä! :) Laulettiin Juholle ja parille muullekin sankarille synttärilaulu!

| "Hääppi phööttei tuu juu!!"

| Ville meiningeissä. Etualalla Pasi ja Jillian.

| <3

Joskus puoliltaöin alettiin miettiä jatkopaikkaa, ja joku suositteli Sky Club -nimistä yökerhoo.

Tehtiin pikanen mutta tehokas jälkien siivous, että päästään toistekin pingponghuoneeseen. Sit liikuttiin kampuksen porteille ottamaan takseja.

Tää takseilla liikkuminen porukalla on aina jotenki huvittava operaatio. Täkäläiset taksikuskit ei yleensä oo kovin kielitaitosia, eikä ne välttämättä ymmärrä mitä katua tarkotat, tai sit saattaa olla, ettei ne tiedä koko paikkaa ja sit pitäs osata sanoo joku katu siinä lähellä. Tehdään yleensä niin, et huidotaan sopiva määrä takseja pysähdyksiin. Sit joku näistä, ketkä on täällä ollu pidempään ja osaa jo kommunikoida niitten kuskien kanssa vähän, kertoo jokaselle kuskille mihin pitää mennä, ja lähettää näin yhen auton kerrallaan matkaan. Itse tää "opastaja" menee sitten viimeisten joukossa. :D

Sky Club

Päästiin sinne Sky Clubille onnistuneesti, ja paikka vaikutti ensivaikutelmaltaan tosi siistiltä. :) Mentiin sisään ja jumitettiin jonkun aikaa siinä. Ollaan yleensä saatu Open barista alennusta, kun ollaan menty isolla porukalla, mut nää olikin heti vaan et "ei käy". Sit väiteltiin vähän aikaa, ja ne sano et jos tiedätte sanoo jonkun paikan, missä saa Open barin halvemmalla, ni sit ne voi antaa alennusta. Osattiin sit luetella parikin paikkaa, jossa ollaan saatu rannekkeet jopa puolta halvemmalla, mut tyypit vaan veti hiljaseks ja taas "ei". Selvä. o_O Porukka sit kyllästy oottelemaan ja mentiin kuitenki sisälle...

Baari itsessään oli kyl suoraansanoen pettymys. Musiikki oli ihan liian kovalla ja ihmisiä oli ihan älyttömästi liikaa. :E Paikan kokokin yllätti, ulkoo ja aulasta sai semmosen käsityksen et se ois ollu isokin mesta, mut todellisuudessa se oli tosi pieni; 1 tiski, tanssilattia ja pari sohva-aluetta. Ja jokapaikassa rappusia, kynnyksiä jne, mitä ei edes oltu pahemmin valaistu. (Vedinkin yhtiä rappusia alaspäin kävellessäni polvilleni, sääri on tätä myöhemmin kirjottaessa iha mustelmilla 20 sentin alueelta... :D)

Vähän aikaa siinä sit harmiteltiin pettyneissä tunnelmissa. Ei oltu Juhon kanssa ainoita keitä paikka ei napannu, törmättiin muihin jätkiin ja kaikki mellastettiin melkei yhtee ääneen et nyt lähetään kyllä Paramounttiin! (= Yökerho missä oltiin sillo viikko-kaks taaksepäin.) Toisaalta sit todettiin et kello oli jo sen verran ettei ois ollu fiksua lähtee enää sinne. Pienellä asenteen vääntämisellä (ja saattoi open barillakin olla vaikutusta) saatiin kyl loppuyöstä ihan hauskaa! ;) Todettiin vaan et ei kyl tulla enää ikinä tänne.

Tultiin kotiin yhen Hoganin (usa) kanssa kuuden maissa, ja käytiin Lawsonista (24h pikkukauppa kampuksen porttien eessä) hakemassa jotain safkaa. Myyjätäti vaan koisas siinä tiskiä vasten, ja heräs iha unenpöpperös ku tultiin ovesta sisälle. :D Otettii semmoset valmisruoat, jotka täti lämmitti meille mikrossa. Riisii ja vihanneksii ja jotai lihaa. Ei ihan taksarin veroista tietenkää tommone terveysruoka, mutta maistui!