Jostain kumman syystä herättiin vasta kahen jälkeen iltapäivällä, vaikka oltiin menty aika aikasin nukkumaan eilen. Ollaan oltu täällä Kiinassa ihan sikaväsyneitä, tuntuu et vois nukkua vaikka maailman ääriin... Aikaeroväsymys jääny päälle vai mikä on?

Lettujen paistoon  :)

Meil on ollu jo pitkään suunnitelmissa tehdä lettuja, ja aineksetkin on ollu hankittuna. Tänään oli hyvä päivä pistää suunnitelmat käytäntöön, kun ulkonakin oli niin masentava sää (satoi vettä) ettei sinnekään tehnyt mieli lähtee.

Ei ollu vispilää, mut mun patentti-idea kaks haarukkaa vastakkain ajo asiansa ihan riittävän hyvin. Otettiin läppäri keittiöön ja kuunneltiin musiikkia samalla kun paisteltiin lettuja. :)

Ekoista letuista tuli vähä turhan suolasia... Johtu varmaan ku toi voi, mitä käytettiin paistamiseen, on niin suolasen makusta. Ei ois varmaan tarvinu laittaa itse taikinaan yhtään suolaa. Oltiin alunperin tehty puolen litran taikina, mut sit tuntu et eihä se riitä mihinkää, ni sit jatkettiin sitä vaan lennosta ja heiteltiin lisää maitoo ja jauhoja ja kananmunaa ja reilusti sokeria. Lopuista letuista alkokin tulla hyvinkin asiallisia. ;)

Herkuteltiin letut mansikka- ja vaniljajätskin ja hunajan kera. Omnomm. ^^

Tahtoo uuden kameran :(

Illasta kiusasin itseeni tutkimalla netistä kaikkia kamerajuttuja ja -arvosteluja, ja rupesin taas himoitsemaan Canonin 550D:tä... Harmittaa, kun rahatilanne on nyt niin huono, etten ainakaa tänne Kiinaan pysty sitä hommaamaan. Täällä kun sille videokuvausominaisuudellekin olis niin paljon käyttöä. Onko mitään elävämpää keinoo tallentaa muistoja kuin videokuva... Mutta eipä taida mistään irrota 800 euroo näin äkkisältään. Niisk.