Yöunet jäi tosi lyhyeks, heräsin iltapäivällä enkä vaan saanu unta enää. o_O Hyvät unirytmit mulla. Olo oli ihan hyvä, lukuunottamatta sitä, että vasen silmä oli tosi kipee ja rähmi. Silmätulehdusko? Huippua. Ääni oli myös vähä kähee, ja mietin näin ei-tupakoivana henkilönä, et on se Suomessa vaan hyvä asia, ettei baareissa saa polttaa. Phöh. Hyvä Suomi!

Jossain vaiheessa iltaa mentiin taas kutoseen jätkien kanssa hengailee...

Juhon kaa käytii hakee kebabwrappii länsiportilta, mut Juho heittäyty vallan hurjaks ja tilas randomilla jotain viereisestä kojusta. Se oli samantyylinen wrappisysteemi, mut sinne paistettiin kananmuna väliin, laitettiin jotain maustekastiketta, sit sai ite valkkailla erilaisia lihoja sinne: pekonin paistettiin, jotain heitettiin sinne väliin iha ilman sen kummempia kypsentämisiä(?!), ja lopuks vielä salaattia ja kurkkuu ja vissii jotain nuudelin tapasiaki. :D Kunnon sekamelska siis, hintaa oli vissii 10 yuanii, eli pikkasen enempi ku se perus possukebabwrappi. :) Ihan hyvää, mut se maustekastike oli ehkä jotenkin jännää. En tiedä. Ite otin tosiaan ihan perus possukebabhomman.

Mun silmä alko jossai vaiheessa pahenee, ja Jukka K. piti tarkasti huolen etten sörkkiny ja rassannu sitä. "ET NYT TAAS KOSKE SIIHE KU SE PAHENEE!" o_OO Ää anteeeks! : D Mut jooh, kai se täytyis sit huomenna mennä käymää jossai lääkärissä hakee jotain rohtoa siihen. Samalla vois kysästä pitäskö tosta mun yskästä huolestuu, kun äänikin alko lähtee aika huolella. :I