Sataa sataa ropisee.

Taas sataa. Ja tulee kuulemman satamaan viel päiviä. Ja täällä on k-y-l-m-ä. Suomen -10 astettakin tuntuu lämpimämmältä, kun tää kosteus menee täällä suoraan vaatteista läpi. Hrrr.

Oltiin menossa aamupalalle siihen korealaiseen, ja törmättiin Hanneleen tossa aulassa. Pyys meidät kylään ja kattoo millanen kämppä sillä on, kun se on tossa ihan vieressä. Juteltiin siinä jonkunaikaa kaikenlaista ja mentiin sit syömään.

Aamupalaks dumblingeja, kanaa sweet&sour -kastikkeessa, jotain maissista paahdettua piirakan tapasta juttua (tai no ei siinä mitään taikinaa ollu, maissia vaan) ja riisiä. Namnamnam. :>

En kyl kohta enää kehtaa mennä tonne ravintolaan, ku aina sähellän siellä jotain. Viimeks kun oltiin lähdössä, nostin kädet ylös korjatakseni pipoo paremmin, niin tarjoilija meni just siitä takaa ohi ja mä sit tietty huitasin sen tarjottimen ilmaan; "sorry sorry sorry! :E" Onneks mitään ei lennelly ympäriinsä ku se nappas sen tarjottimensa niin taidolla kiinni, eikä sitä näyttäny muutenkaa haittaavan ku se vaa naureskeli mulle et ei haittaa. :D Ja tänään meinasin vetää flipat siinä käytävällä ku oli märät kengät ja liukas laattalattia alla. :D Ja taas se tarjoilijatyttö vaa nauraa mulle ja viittoo et koita nyt pysyy pystyssä ees. :'D Voi nolo.

Vahvistusta Suomi -joukkoihin

Tänään tuli myös loput suomalaiset! Kolmen maissa oli infotilaisuus, jossa kerrottiin vähän täällä oleilusta ja koulunkäynnistä ja paikoista. Mietittiin aikasemmin, että vaikka en ookaan opiskelijana täällä, niin voisinko jotain maksua vastaan osallistua siihen Kiinan kielen kurssille. Siitä ois paljon hyötyä, kun tuntuu ettei täällä oikee kukaa puhu englantia. Ja vaikka puhuiskin ni ääntäminen on niin kummallista, et ei voi olla varma puhuuko se sittenki Kiinaa... :D Kysyttiin asiaa sit siltä tyypiltä ja se sano et kyl se varmaan onnistuu, mutta varmistaa asian vielä kollegaltaan. :) Tuntien ajankohdatkin on hyvät sinänsä, ettei tunneilla oleminen haittais mun töitten tekoakaan.

Yks suomalaisista, Jukka, lähti meidän kanssa myöhemmin käymään ostarilla, kun Samuli halus välttämättä Burger Kingiin. Meinas mennä hermo siinä kassalla ku en tienny mikä on semmone perushamppari, luki vaa "Whopper" joissai (mitä seki nyt sit sanoo kellekään?) ja sit oli mitälie munapekonihamppareita jne.  (Myöhemmi Samuli valaisi mua et se Whopper on sama ku mäkkärin Big Mac... Olis auttanu tää tieto tilatessa. :D) No, siinä sit kuvien perusteel yritän valita, sit ku osotan jotai ni se kassaneiti sanoo et "its spicy!" Kysyn et "Is there any no-spicy?" Joku toinen asiakas tulee sit jeesii mua siihen ku en osaa, ja osottaa samaa hampparia et "no-spicy". Sit olinki jo ihan sekasin ja otin jonku randomjuniorihampparin.

Mennään pöytään ja totesin et tää juniorihamppari ei kyl oo pientä nähnykää. Mutta missä juustot?? Kenenkää burgereis ei ollut juustoa. hah. :D Mut iha ok. Jälkeenpäin mietittiin, et ku käy jossai aasialaises raflassa, ni on syömisen jälkee iha huipputerveellinen olo, vaikka ois syöny kuin paljon vaan. :D

Jukka kävi ostamas itelleen uudet kengät, ku edelliset oli litisevän märät. Mäkin haluun uudet ja ehjät kengät. ;E Ootan vaan et päästäis tonne keskustaan, missä on halvempaa ostella. Tos lähiostarilla kun on vaan länsimaalaisia kauppoja ja hinnat on samaa tasoo.

Let's party! (*dintsdints*)

Illalla jenkit oli järkänny pippalot tonne vastapäisen rakennuksen tiloihin. Nää oli ollu huolissaan, et tuleeko kukaan sinne, mut kyl siel oli iha tehokkaasti jengiä. Hyvä meininki ja tutustuttiin ihmisiin ja vaihdettiin kokemuksia. :)

| Vasemmalta oikeelle minä, Jukka (FIN), Matt (USA), Jillian (USA) ja Samuli

Myöhemmin otettiin taksi keskustaan G+ -nimiselle klubille. Nää jenkit on ollu täällä jo 3 kk ja ehtiny nähdä vähän enemmän ni ne lähti vähän niinkun oppaaks.

Klubin ovelta sai 50:llä yuanilla (reilu 5e) 8 lipuketta millä sai jotai shotteja jne. Muuten makso vissiin 15 yuania/shotti. Klubilla oli hullun hyvä meininki, paikka itessään oli hieno ja vissiin suht iso, kun näytti olevani kahdessa kerroksessa. Me ei vaan koskaan päästy tanssilattiaa pidemmälle. :D

Joskus tosi myöhään aamuyöllä tultiin sit Jukan ja Luken kanssa samalla taksilla kotiin, pojat kävi viel kaupasta hakemassa jotain einesruokaa. Huomenna nukuttaa ja pitkään...