Kiinan opiskelua leffan muodossa

Tänään katottiin Kiinan tunneilla kiinalainen komedialeffa "CJ7". Se kerto köyhästä isästä ja pojasta, ja kun se isä löysi roskiksesta semmosen pallon. Siitä pallosta tuli sit joku (älyttömän söpö) avaruusotus ja sit tapahtu vaikka mitä. Välillä leffa oli ihan älytöntä ja överiä komediamässäilyä joka jo itessään nauratti... Esim. kun kiusaajaoppilas heitti toisen muksun muutaman kymmenen metrin päähän puuhun jne. Välillä taas oli hullun surullista ja dramaattista. Ja oli siinä sit tietty lopussa joku opetuskin. Ihan veikee leffa kaikenkaikkiaan, näyttelijät oli ainakin hyviä. :)

Katso CJ7 Traileri:

Yökuvailemassa

Myöhään illalla töiden jälkeen lähdettiin Juhon ja Pasin kanssa käymään mäkkärissä. Juteltiin mm. kesästä, mökkeilystä, grillaamisesta, saunomisesta ja ravuista. Harmiteltiin myös, kun täällä on ollu näin kylmä nyt, vaikka pitäs ilmeisesti olla jo paljon lämpimämpää. Kylmä kevät.

Kerrankin sain otettua jalustan ja kaikki kuvaushärpäkkeet messiin, niin pääsin ottaman yökuvia pitkillä valotuksilla. :) Alla valmiita tuotoksia:


| Jännä rakennus. Oli muuten aika spuukia, kun olin ottanu tästä monta kuvaa, ja sit kun kattelin niitä koneelta, niin tässä kuvassa olikin yhtäkkiä toi tornin ikkuna auki.
o_O


| Öinen katu.


| Heijastuksia.


| Honda.


| Panoraama kampusalueelta, yhdistelty muistaakseni viidestä eri kuvasta.