Tänään oli tosi kiva ilma, aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja oli kuulemman melko lämminkin. No eihän siinä, itsehän olin koko valosan ajan sisällä tekemässä töitä.  ;< Minkäs teet. Mut ehkä mä ehdin vielä.

Juho ja Samuli kävi palloilemassa jossain lähiseudulla, ja ne oli löytänyt jonkun tosi ison Prisman tapasen ruoka/tavaratalon, RT Martin. Juho oli löytänyt sieltä mm. oikeeta vaaleeta leipää, eikä mitään makeeta pullapaahtista, ja patonkia. Ai että kun maistu, syötiin molemmat leivät melkei kerralla. ;D

Illalla kun olin saanut työt finaaliin, lähettiin käymään siel RT Martissa vielä uudestaan Juhon kanssa. Paikka oli menossa kohtapuoliin kiinni ja viimesiä leipiä/leivonnaisia lähti ilmeisesti superhalvalla. Siihen malliin ne paikalliset siellä leipätiskillä tungeksi. :D Vakavaa hommaa.

| Siellä ne tungeksii...

Riisiä myytiin tollasista isoista laareista:

Heikkohermoiset varokaa, seuraavassa kuvassa asioita, mitkä saa aina jännästi ruokahalut katoomaan kaupassa:

| Vasemmalla jotain lintuja, silmät ja kaikki tallella. Oikealla sian sorkkia, juuri irti leikeltynä. Työntekijät vaa lappas näitä tiskiin sitä mukaan, ku sai ruhosta irti. :D hyh.

| Siitä vaan valkkaamaan vikkelin kala paistinpannuun!

Muroapajilta ostettiin Cheeriouksii ja cornfleiksei, ja sit jotain jännämuroja. Näytti niin myrkyllisen värisiltä, et pitihän niitä nyt saada testata... :D Huomisen merkinnästä voi lukee epävirallisten muromaistajaisten testitulokset.

Toi RT-Mart on kakskerroksinen, ylhäällä on myös aika iso taloustarvike/elektroniikkaosasto, johon ei ehditty vielä tänään oikeen perehtyä. Joten siitä lisää myöhemmin. :)

Täällä on muuten voi tosi söpössä purkissa: