Huippusää, lämmin ja aurinko paisto. :)

Liikuntaa!

Mentiin pelaileen korista kampuksen kentille. Olipa kiva tehdä jotain liikunnallista pitkästä aikaa. :) Tosin sit Juho heitti pallon mun ohi tosi kovaa ja yritin napata sen mut se napsahtiki suoraan mun etusormeen niin et eka nivel taittu taaksepäin ikävästi. :D Sattu, mut ei kai siinä sen kummempaa.

Koriksen jälkeen pojat kävi pelailee vähän futistakin saksalaisten kanssa. :)

Bileristeilyllä

Illalla kasin maissa lähdettiin jokiristeilylle, minne oltiin ostettu aiemmin liput (150 RMB, joka sis. Open Barin). Tänään oli myös Expon avajaiset, ja sieltä laivasta ois pitäny nähdä avajaisten ilotulitukset. Sit saatiin kuulla, et laiva ei jostain turvallisuussyistä ees lähde satamasta. Loppujenlopuks kukaa ei nähny ilotulituksia, olut loppu tunnissa, ja koko laiva meni kiinni klo 23. Kunnon floppi. Mut olipahan silti ihan hyvä meininki, ja paljon ihmisiä!

Jatkot ois ollu Sin -clubilla, jossa ois maksanu 100 RMB/10 drinkkiä. Takseja odotellessa vaihdettiin suunnitelmaa ja lähdettiin Artun ja Jannen kanssa mäkkärin kautta kotiin :D Onneksi, ku lopulta kuultiin niiltä jotka oli menneet Siniin ja maksaneet ton 100 RMB kymmenestä drinkistä, että paikka oli ollut niin tupaten täynnä et olivat hädin tuskin saaneet yhen juoman.

Ei meinattu saada millään taksia, kun kaikki oli jo otettu, kiitos Expon. Käveltiin vaikka kuinka kauan ja yritettiin metsästää vapaata taksia, kunnes huomattiin, et jotkut oli just ottamassa taksia ja jotain säätivät ja selittivät kuskille siinä ulkopuolella. Arttu sit näppäränä poikana kaivo satasen setelin ja heilutti sitä tuulilasin läpi kuskille ja sano et Yanchang Roadille. Kuski hylkäs sen aasialaisporukan muitta mutkitta, hypättiin taksiin sisään ja katseltiin ku ne muut jäi sinne äimistyneitä katsomaan ku pöllittiin niitten taksi. :D Sori, mutta elämä on