Tänään meni päivä lähinnä töitä tehdessä. Sain kun sainkin siihen yhteen vaikeeseen hommaan vihdoin ideaa ja sitä puursin sitte eteenpäin. :)

Päivän teemaväri: vihreä

Illalla törmättiin käytävillä jenkkeihin, joilla oli taas (yllätys yllätys) täys meno päällä: "Helloo finlaand, today is St. Patrick's Day, and you are going to party with us!" (Joo, nää ei täällä paljon kysele...)

Ei oikee saatu selville, et miks St. Patrick's Dayta ees vietetään, mutta kuulemman pääasia oli, että oli jotain vihreetä päällä, kierrellään irkkupubeja ja juodaan vihreetä olutta. :D Selvä. Lähdettiin sit kuitenkin näitten messiin keskustaan, vaikka meillä ei ollut ees mitään vihreetä.

Mentiin eka johonki sporttibaariin, jossa soi koko illan aivan loistavaa irkkupunkkia, Flogging Mollyy jne. :) Siel oli tosi halvat hinnat, ja sieltä sai myös safkaa. Pelailtiin porukalla kaikkia pelejä, niinku bilistä ja pöytäfutista, tai mikä nyt onkaan. Ja sieltä tosiaan sai myös vihreää kaljaa! :D Siistiä.

Väärä määränpää ja kallista kaljaa

Jossain vaiheessa porukka halus vaihtaa baaria, ja lähdettiin sitten kohti O'Malleysia. Taksikuski ei hiffannu ja jouduttiin johki ihan ihmepaikkaan. Senkin pubin nimi oli kyllä O'Malleys mut jenkit sano et ei meidän tänne pitänyt tulla. :D

Paikka oli kyl niiin brittiräkälä, kun olla ja voi. Asiakaskuntaa myöten. o_O Juho aatteli ajankuluks tilata yhden oluen, kun Jason selvitteli puhelimes, et mihin meidän muu porukka on päätynyt. Naispuoleinen baarimikko iski tuopin tiskiin ja ilmotti hinnaks 65 juania. Tähh? Miten voi olut muka maksaa Shanghaissa noin paljon. Melkei 7 €, ku normi baarihinta oluelle täällä on semmone 2€. Juho vaati sitten nähdä jonkun hinnaston, ja tottatosiaan siellä oli vastaavat hinnat ku Suomessa. Huhhuh.

No, sitten jostai pöllähtää semmone varmaan reilu parimetrii pitkä, blondi äijä (jonka rintakarvat rehotti paidan kauluksesta) siihe baarimikon taakse, ja tiuskasee Juholle (englanniks tietty), et "meillä olis vähän kiire täällä joten otatko sä sen oluen nyt vai et??" Juho kattoo sitä ja sanoo pokkana et "En ota." Vastaus tähän: "Then F*** OFF!", ja lähti näyttää tietä ovelle. Oltiin kaikki hetki sillai o.O - "No ei oltais haluttukaan jäädä tänne." Haha.

Loppuillan tylsäilyt

No saatiin jonkun ajan päästä soiteltua ja selviteltyä muun porukan olinpaikat. Jotkut oli lähteneet jo asuntolalle. Me lähdettiin taksilla johonkin toiseen paikkaan.

Se oli sit semmonen pikkumörskä jonkun ravintolan yläkerrassa. Oli kyl ihan rento meininki, varmaan joku 30 ihmistä koko kapakas. Siinä sit istuskeltiin ja suunniteltiin et mennään joskus käymään jenkeissä, ja jenkit tulee joskus käymään Suomessa.

Jason ois ollu kovasti menossa vielä johonkin klubille, mut taksi asuntolalle ja nukkumaan sai enemmän kannatusta äänestyksessä. :>