Tänään oli tosi kummallinen, kuuma ja inhottavan nihkeenkostee tropiikki-ilma. o_O Huh...

Oltiin aamusta lähdössä Jukka M:n ja Villen kanssa Suzhouhun (toinen kaupunki), mut myöhästyttiin junasta täpärästi... Ja seuraavat junat oli joko myyty loppuun tai sit ne lähti niin myöhään ettei ois kannattanu enää lähtee.

Piilolinssikokeilu

Mentiin ettii sit jotain ruokapaikkaa, ja jäin siinä välis myös kokeilee piilolinssejä. :D Ruskeet, jotka suurensi silmiä... Vitsi ne näytti oudoilta. :D Ja tuntu kamalilta silmissä... Halpis.


| Sörk sörk...


| ... ja näyttää tältä!

Pukuja teettämään!

Tajuttiin tässä välissä, et nyt vois olla vielä viimenen tilaisuus käydä teettämässä pukuja. Lähdettiin siis Sciense and Technology Museumin lähellä oleville feikki- ja kangasmarketeille.

Olivat tosi nihkeitä tinkimään siellä, varmaan ton maailmannäyttelyn takia kun on paljon turisteja liikenteessä... Saatiin silti ihan kohtuuhinnalla Juholle puku ja pari kauluspaitaa, ja mulle kolme juhlamekkoo. Juhon puku + kaks kauluspaitaa makso jotain 800 RMB, ja mun mekot 300 RMB / kpl. Maksettiin ilmeisesti aika paljon, mut eipä noi Suomen hintoihin nähden oo juuri mitään. :) Jännä nähdä mitä niistä tulee, viikon päästä päästään hakemaan! :D


| Kriittiset mittailut.


| Tulipa kokeiltua myös kiinalaistyylistä mekkoa. :D