Nukuin myöhään, olo oli jo vähän parempi ku eilen.

Lähdettiin käymää RT Martissa ja poikettiin samalla syömässä. Päädyttiin Burger Kingiin, ku ei tehny mieli mitään jännäruokaa.

Hampparia nälkään, jätskiä kurkkukipuun

Iloseks yllätykseks (traumatisoivan viimetilauskerran jälkeen kun en tienny mikä on tavallista hampparia) huomattiin Burger Kingin seinässä lista, missä oli kaikki tilattavat myös englanniksi! Huomattiin myös, että hampurilaisia pystyy tuunaamaan, ja ottaa lisäks esim. juustoo, pekonia, majoneesia, tomaattia tms. Siistiä. Tilauskin oli helppoo ku pysty vaan osottelemaan listalta. Tykkään sittenkin Burger Kingistä. :D Otettiin myös jälkkäriks vaniljapehmikset mansikkakastikkeella. Teki ihan sikahyvää mun kipeelle kurkulle, jätskin jälkee ei sattunu enää ollenkaa. :)

Vähät flunssasta, kutoskerros is place-to-be

Muut oli kutosessa alottelemassa illanviettoo, ja itse olin aatellu automaattisesti jäädä kotiin lepämään. Sitten kuitenki päätin, ettei mua mikään pieni flunssa estä lähtemästä messiin ja pitämästä hauskaa. Kerta kuumettakaan ei oo nii ei kai sitä nyt tarvi missää peiton alla väkisin kyhjöttää. :)

Kutoskerrokseen oli tosiaan monta rappusta, mut ilta lähti kyl silti hyvin käyntiin! Juteltiin, hengailtiin käytävillä ja millon kenenki huoneissa, kuunneltiin musaa ja jammailtiin! Varsinkin illan aikana monesti soinut Lemon Tree sopi hyvin tämänkertaseen baarivalintaan; "Da, dada dii daa di da da..."

Dada!

Joskus yöllä lähdettiin baariin, jossa ei oltu ennen käyty. Sijainti oli ilmeisesti jossain Entisellä Ranskan toimialueella päin, varmaan jonku 40-50 yuanin taksimatkan päässä. Toisin sanoen melko kaukana. Joo kyllä, mitataan matkoja sillä, kuin paljon maksaa taksikyyti kyseiseen paikkaan. :D

Baarin nimi oli siis Dada. Aika persoonallinen pikkupaikka, jossa oli hämärää, seinillä oli piirrettyjä kuvia, ja taas niillä seinillä missä ei ollut, pyöri projektorikuvana mitä psykedeelisempiä videokyhäelmiä jotka mätsäs loistavasti paikan mahtavaan funkkielectromusaan. :D Mahtava meininki ja dj:tkin oli ihan fiiliksissä. Otin illan aika rauhallisesti, ku en kuitenkaan ihan terveenä ollu menossa. :) Sohvan pohjalta oli ihan mukava katsella sitä menoa ja meininkiä. ^^


 

"Hiljaiset" suomalaiset kotimatkalla

Taksi kotia kohti napattiin varmaan viiden maissa Juhon, Jukka K:n ja Samulin kanssa, ja matkalla hoilattiin taksikuskin suureksi iloksi vanhoja kunnon suomalaisia masis-hittejä niinku Eppujen Tahroja paperilla. :D

Puolessa välissä matkaa muutettiinkin mieltä päämäärästä, ja yritettiin selittää kuskille et halutaanki mäkkäriin joka on muutaman korttelin päässä kampukselta. No ylläri eihä se mitää tajunnu. :D No sit oltiin vähän ajan päästä siinä lähimotarilla, josta näkyy se mäkkärin logo kauas, niin huudeltiin ja osoteltiin et McDonalds, McDonalds!! Kuski ehti kääntyä, mut sit sillä välähti, "aaaa, McDonalds!" :D Sit se pysähty ja käänsi takasin, ja joku alko osottelemaan jostain syystä oikeelle, vaikka piti mennä vasemmalle. Kuski ehti jo mennä oikeenpuolimmaiselle kaistalle, ja sieltä takapenkiltä korjailtiin tilannetta et "ei ei ei ku vasemmalle!" Suomessa kuski ois varmaan sanonu et "sori nyt vaan, mut joudutaa kiertämää kortteli ku menin jo tälle kaistalle". Täällä tämä vaa kylmän viileesti pujotteli muitten autojen välistä vasemmalle. :D Sillälailla.

Mäkissä oli aika hiljainen tunnelma... Kunnes me astuttiin ovista sisään. :D Paikassa oli ehkä reilu kymmenen muuta ihmistä, joista osa vaan veti sikeitä penkeillä. Hyvä meininki. Täällä ihmiset myös nukkuu usein baareissa, kun Suomessa lentää heti pihalle jos nukkuu. (Tähän tarkennus, ettei mulla ole omakohtaista kokemusta. :D) Safka ei ollu yhtää nii hyvää ku Burger Kingissä aikasemmin, mut kyllähän sitä söi.

| Sankarit mäkkärissä... (Huom. Jukka K:n Suomi -verkkatakki ja onnellisempaakin onnellinen ilme. ;D )

Kun päästiin asuntolalle niin mua ei jostai syystä nukuttanu yhtään. Väsytti kyllä, mut sit jäin vaan koneelle nörttäämään, ja menin loppujenlopuks yheksältä aamulla nukkumaan... Olipa fiksua.

Mut mahtava ilta/yö oli jokatapauksessa! ^^