Jännittää! Apua.

Herätyskello soi 5.30. Heti kun tajus, että se on lähtö tänään, iski aivan järjetön jännitys, ei pystyny ees syömää kunnon aamupalaa. :E Kohta jo istuttiinkin Saanan kyydissä kohti lentokenttää.

Mutkia matkassa - kirjaimellisesti

Meillä oli Finnairin lento Italiaan, Milanoon, josta oli vaihto Air Chinan koneeseen Shanghaihin. Finnairin koneen lähtö viivästy 45 min, jonka takia sit myöhästyttiin siitä Air Chinan koneesta. Jee. :D

Mentiin sitte johki toimistoon selvittelemään miten päästään Kiinaan, ja et missä meidän laukut edes on. Laukut saatiin jostain Lost and Found -pisteestä, ja meille järkättiin uudet lennot. Lufthansalla takaspäin Saksaan (Frankfurttiin) ja siellä vaihto Shanghaihin menevään koneeseen.

Milanon kenttä oli hirveen sekava, ja siellä oli myös jotkut ihme lasertunnistinvessat, eli käytännössä aina ku liikahdit siellä vessassa ni se alko huuhtelee sitä pönttöö. Sit piti yrittää sniikkaa siel kopissa sillee et se tunnistin ei huomais mua. Pitääkö kaikki automatisoida ku ei siitä oikeesti oo mitää hyötyä? :E

Frankfurtissa oli onneks ihan kivasti aikaa vaihtoon, ni ei tarvinu säntäillä. Sit päästiin Shanghaihin menevään koneeseen, joka oliki vähä isompi ku aikasemmat millä oltiin lennelty. 10 tuntia puutuiltiin ja nukuttiin lähinnä pätkittäin. Ei saatu ees vierekkäisiä paikkoja, vaikka samalla rivillä oltiiinki.

PS. Oli suht vaikuttavat maisemat Alppien yläpuolella. :)